Porotherm tégla, Profi, HS tégla, falazóelem, áthidaló

  • Az oldal üzemeltetője:

    Hofstädter Építőanyag Centrum
    2085 Pilisvörösvár,
    Budai út 20/c.

  • Porotherm tégla akció Használja ki a szezon legkedvezőbb tégla akcióját és ne várja meg míg a gyárak felemelik áraikat.
  • Porotherm Profi Porotherm Profi rendszert kizárólag szakemberek építhetik. Önnek már van hozzá szakembere? Ha nincs keresse fel cégünket és mi ebben is segítségére leszünk.
FőoldalSzállítási információk
Szállítási információk

 A feltüntetett árak a 2013.07.01.-vel bevezetett útdíjat és a daruzás költéségét nem tartalmazzák, ennek mértékéről érdeklődjön a +36-26/332-647-es telefonszámon.

 Kiszállítás: Kérésére cégünk vállalja a megrendelt termék kiszállítását az Ön által megadott magyarországi szállítási címre, a vásárlás során a pénztárban feltűntetett szállítási költség ellenében. A kiszállítás pontos dátumáról a Szolgáltató e-mailben/telefonon értesíti Önt. A szállítás 40 tonnás össztömegű, darus, pótkocsis gépjárművel történik. Ön köteles arról gondoskodni, hogy a szállítási cím ilyen gépjárművel megközelíthető legyen,  illetve a lepakoláshoz elegendő hely álljon rendelkezésre. Ön köteles továbbá az esetleges behajtási engedély beszerzéséről is gondoskodni. 

Amennyiben a helyszín megközelíthetőségéről, illetve a lepakoláshoz szükséges elegendő hely biztosításáról nem gondoskodik, úgy a Szolgáltató telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot és az Ön döntése alapján a teljesítés a szállításicímhez eső legközelebbi helyen történő lerakodással is megtörténhet.

Amennyiben a szállítási címhez eső legközelebbi helyen történő lerakodáshoz nem járul hozzá, a Szolgáltató felszólítja a szállítási cím megközelíthetőségéről, a lerakodáshoz szükséges hely biztosításáról való gondoskodásra. A második szállítással járó többletköltségeket Ön köteles megtéríteni a Szolgáltató részére.

Amennyiben a teljesítés a szállítási cím megközelíthetőségének, a lerakodáshoz szükséges hely biztosításának a hiányából hiúsul meg,  Ön köteles a Szolgáltató szerződésszegésből eredő összes kárának a megtérítésére.