Porotherm tégla, Profi, HS tégla, falazóelem, áthidaló

  • Az oldal üzemeltetője:

    Hofstädter Építőanyag Centrum
    2085 Pilisvörösvár,
    Budai út 20/c.

  • Porotherm tégla akció Használja ki a szezon legkedvezőbb tégla akcióját és ne várja meg míg a gyárak felemelik áraikat.
  • Porotherm Profi Porotherm Profi rendszert kizárólag szakemberek építhetik. Önnek már van hozzá szakembere? Ha nincs keresse fel cégünket és mi ebben is segítségére leszünk.
FőoldalVásárlási információk
Vásárlási információk

Regisztráció


A Honlapon történő regisztrációra a termékrendelés folyamatában van lehetőség. A vásárlás folytatása érdekében itt kell regisztrálnia a hiányzó adatok (név, telefonszám, e-mail cím és a szállítási címből hiányzó utca,házszám) megadásával.


A regisztráció megtörténtét követően Szolgáltató az Ön által megadotte-mail címre visszaigazolást küld, amelyben tájékoztatja Önt a regisztrációs folyamat sikerességéről, felhasználói nevéről és jelszaváról. Sikeres regisztrációt követően Ön a későbbiekben is bejelentkezhet a Honlapon.


Ön jogosult a regisztrációját bármikor törölni az Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez e-mail címreküldött üzenettel. Az üzenet megérkezését követően Szolgáltató köteles haladéktalanul gondoskodni a regisztráció törléséről. Az Ön felhasználói adatai a törlést követően azonnal eltávolításra kerülnek a rendszerből. Az eltávolítás után az adatok visszaállítására új regisztrációval van mód.


Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy törölje azon felhasználókregisztrációját, akik megítélése szerint bármely más személy nevével,képmásával, e-mail címével, vagy más személyes adatával, illetve jogával visszaélnek, így különösen ha tudomása szerint az érintett felhasználói név védjegy- vagy más típusú oltalom alatt áll, más személy jogos érdekét sérti, trágár, vagy obszcén szó, rasszista, vallási, nemzeti, nemzetiségi, szexuális hovatartozást gyalázó, vagy sértő, burkolt, vagy nyílt reklámhordozónak tekinthető.


Termék rendelése


A Honlapon megrendelhető termékek lényeges tulajdonságairól és áráról a feltüntetett termék mellett tájékozódhat. A Honlapon megjelenített valamennyi ár - ideértve a termékválasztási-rendelési folyamat során feltüntetett egyedi árakat is - tájékoztató jellegű.

Ön a Honlapon szereplő termékek közül kiválaszthatja az Önnek megfelelőt. A kiválasztott fajtájú és mennyiségű termékek listáját az „Kosárba"gombra kattintva hozhatja létre. A habarcs nem minősül főterméknek. 

Az Kosár tartalma oldalon megtekintheti az Ön által kiválasztot termékek listáját. Amennyiben bővíteni szeretné a listán található termékekkörét a „További terméket adok hozzá" gombra kattintva tovább nézelődhet a Honlapon.


Az Kosár oldalon Ön eldöntheti, hogy kíván-e a kiválasztott termékhez habarcsot vásárolni. Erre csak olyan termék kiválasztásánál van lehetősége, amelynek van habarcsszükséglete.


Az Kosár oldalon Önnek meg kell adnia a szállítási cím irányítószámát a termékek nem végleges árának a becsült szállítási költséggel együtt történő meghatározása érdekében.  

Az „megrendelem" gomb megnyomása után Ön az Ajánlat oldalrajutva megtekintheti az összeállított listára vonatkozó személyre szabott még nem végleges árakat (termék, raklap, szállítás). Az árak az ÁFA-t, szállításdíját tartalmazzák és csak a listán szereplő összes termék megvásárlása, valamint előre történő fizetés esetén érvényesek. Amennyiben továbbra is bővíteni szeretné a listán található termékek körét a „További terméket adokhozzá" gombra kattintva tovább nézelődhet a Honlapon.


A  szerződés létrejötte


Amennyiben érdekli az ajánlatunk nyomja meg az „Elküld" gombot és lehetősége nyílik a regisztrációra a szállítási cím (utca, házszám), név, telefonszám és e-mail cím megadásával.


A regisztráció befejezésével Ön árajánlatot kér Szolgáltatótól a megjelölt áruk vonatkozásában, amelyet követően a munkatársunk 1 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot. A pontos címet és számlázási címet telefonon keresztül tudja megadni a munkatársunk részére.


Ön a Szolgáltatóval folytatott telefonbeszélgetést követően a telefonon egyeztetetteknek megfelelően e-mailben megkapja a Szolgáltató árajánlatát. A Szolgáltató által az Ön részére ezt megelőzően rendelkezésére bocsátott vagy feltüntetett árak nem minősülnek a Szolgáltató árajánlatnak, sem az Ön árajánlata elfogadásának.
 

A Szolgáltató ajánlatának Ön által e-mailben történő elfogadásával jön létre a szerződés. Szolgáltató az Ön által megadott e-mail-címről küldött válaszlevelet az Ön jognyilatkozatának tekinti, a személyazonosság és képviseleti jog további vizsgálata nélkül. A szerződés megkötésére kizárólag magyar nyelven van lehetőség.
 

A szerződés létrejöttét követően, az előlegbekérőn lévő összeg megérkezése után, a Szolgáltató e-mailben az Önrendelkezésére bocsátja az utolsó ajánlatban szereplő összeget tartalmazó előlegszámlát. A végszámlát a Szolgáltató a kiszállításkor bocsátja az Ön rendelkezésére, amelynek a teljesítési ideje az áru kiszállításának napja. Ön köteles a teljes vételárat az eredeti ajánlatban feltüntetett ajánlati kötöttségi időn belül megfizetni; ellenkező esetben a szerződés automatikusan, külön jognyilatkozat nélkül meghiúsul.